Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Székesfehérvárról Európa polcaira Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. szeptember 22.
ImageSzékesfehérváron gyártja a teljes európai piacra legújabb táblás csokiját a Milka. A Mondelez csoporthoz tartozó Győri Keksz Kft. új Milka Waves csokija már a harmadik termékfejlesztés, ami a fehérvári gyáregységhez kötődik.
Tovább...
 
Bemutatták a Currus Aries  Volvo Euro VI. autóbuszt Nyomtatás E-mail
Írta: Molnár Artúr   
2017. szeptember 22.
ImageBemutatták az Ikarus Járműtechnika Kft. és a Currus Zrt. kooperációjában készült Currus Aries – Volvo Euro VI. prototípust, amit Székesfehérváron gyártanak. A jármű használható akár helyközi és távolsági autóbuszként, illetve speciális katonai, katasztrófavédelmi és büntetés-végrehajtási igénybevételre is alkalmas.
Tovább...
 
Döntésünk a jövőnk! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 22.
ImageDöntésünk a jövőnk! szlogennel versenyt hirdetnek középiskolás diákoknak a felelős szexuális magatartás témakörében. A kreatív programra október 6-ig várják a 2-4 fős csapatok jelentkezését.
Tovább...
 
V. Fehérvári Egészségpiac a Jancsárkertben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 22.
ImageA Humán Szolgáltató Intézet munkatársai és a Jancsárkert Termelői és Biopiac ötödik alkalommal rendezi meg a Fehérvári Egészségpiacot. Több mint ezer féle termék kínálata mellett egészségre nevelő programok sokaságával, ismert sportolókkal és szakemberekkel várják az érdeklődőket szombaton reggel 7 órától a Balatoni út 10. szám alatt.
Tovább...
 
Szüreti felvonulás és hagyományos borlopás Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 22.
ImageHa itt az ősz, akkor Böndörödő! Maroshegyen tizedik éve töltik meg a hagyományos szüreti mulatságok programjait hintós-szekeres felvonulással, énekkel, tánccal, főzéssel, borlopással és főképpen sok-sok vidámsággal. Szombaton délelőtt 10 órakor kezdődik az egész napos városrészi rendezvény, a Gárdonyi Géza Művelődési Háznál mindenkit szeretettel várnak.
Tovább...
 
Székesfehérvári Civil Nap szombaton a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 22.
ImageAz önkéntesség lesz a központi témája a Székesfehérvári Civil Napnak, melyet tizedik alkalommal rendeznek meg szombaton, a Városház téren, több mint harminc szervezet bevonásával. A programokról sajtótájékoztatón számoltak be a Hiemer-házban.
Tovább...
 
Száz oldtimerautó a Total Chrono Classic rajtjánál! Nyomtatás E-mail
Írta: Majosházi Péter és Magyar Andrea   
2017. szeptember 22.
Szombaton több mint száz veteránautó és különleges youngtimer indul az Országalmától Balatonlelle felé. Felbukkan a rallypályák hajdani ördöge, a Renault R5 Turbo, amely középmotoros építése tesz különlegessé, de láthatjuk a gyártása idején a világ leggyorsabb autóját a sirályszárnyas Mercedes-Benz 300 SL-t és az amerikai luxust négykeréken, a Lincoln Continentalt is.
Tovább...
 
Székesfehérváron rendezik a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete 47. Vándorgyűlését Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 21.
Székesfehérváron, a Megyei Művelődési Központban rendezik meg a hétvégén a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete 47. Vándorgyűlését. Az országos numizmatikai találkozó nyilvános, vasárnapi programján szabad éremcserével, kamarakiállítással, éremkibocsátással és a Seuso-kincsekről szóló előadással várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Véradás a Polgármesteri Hivatalban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 21.
ImageNagyszabású véradó akciót szervezett munkatársai körében a székesfehérvári Polgármesteri Hivatal. A felhívásra a dolgozók csaknem harmada jelentkezett, ami kiemelkedően jó arány. Az akció során most negyvenen adhattak vért, így azok számára, akiknek nem jutott hely, októberben szervezik meg az újabb önkéntes akciót.
Tovább...
 
INDUL A PENÉSSZEZON - ÍGY VÉDEKEZZÜNK! Nyomtatás E-mail
Írta: Kufár Róbert   
2017. szeptember 21.
ImageŐsszel a hűvösebb levegő miatt egyre kevesebbet nyitunk ajtót-ablakot, és a nedves levegő könnyen megrekedhet lakásunkban. A hőmérsékletcsökkenés egyik kellemetlen, sőt veszélyes velejárója a penész, amely sajnos az új lakásokat és házakat sem kíméli. Hogyan előzhetjük meg vagy irthatjuk ki? A Poli-Farbe szakértőjét kérdeztük.
Tovább...
 
Pénzügyeinket is rohamtempóban hódítja meg a digitalizáció Nyomtatás E-mail
Írta: Zsigmond Zsófia   
2017. szeptember 21.
ImageA 18-49 éves magyar internetezők több mint kétharmada használt már netbankot, és az okostelefonnal rendelkezők közel fele telepített pénzügyi szolgáltatáshoz kapcsolódó mobiltelefonos alkalmazást készülékére. Ez jelentős növekedés a korábbi évekhez képest: az adatok azt mutatják, hogy pénzügyeinknek is egyre nagyobb részére van hatással a digitalizáció, és szakértők szerint a következő években az online pénzügyi alkalmazások, közöttük pedig különösen a lakástakarékokhoz kapcsolódó szolgáltatások robbanásszerű fejlődés előtt állnak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11595 - 11605 / 20492